The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
Pranešimas apie naudojamos slapukus
Mūsų interneto svetainėse naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami užtikrinti patogesnį naudojimąsi interneto svetaine ir interneto paslaugomis bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas, atsižvelgę į jūsų naudojimosi interneto svetaine įpročius. Sutikti su slapukų naudojimu galite paspaudę mygtuką „Sutikti“. Savo sutikimą galite bet kada atšaukti arba pakoreguoti naudodamiesi šia nuoroda: Slapukų nuostatos. Daugiau informacijos: Slapukų naudojimo sąlygos.
Restoranas AMANDUS- keletą metų iš eilės išrenkamas tarp geriausiųjų Lietuvoje. Į Vilniaus senamiestyje esantį restoraną iš viso pasaulio atvykstančius svečius skandinaviškos virtuvės atstovas šefas Deivydas Praspaliauskas, kuris ne kartą išrinktas geriausiu Lietuvos šefu, lepina netikėtais skonių deriniais, kurie prabudina jausmus, praturtina kūną, o ypatinga šefo kuriama degustacinių vakarienių atmosfera nepalieka abejingų
Degustacinės vakarienės aprašymas:
Gastronominė kelionė prasideda lygiai 19 valandą, su taure aperityvo ir šefo komplimentais, kuriuos lydi jų atsiradimo istorijos iš paties šefo lūpų. Ant stalo atnešta naminė duona – vakarienės pradžios ženklas, po kurio vienas po kito ant stalų keliauja užkandis, sriuba bei pagrindinis patiekalas, prie kurių restorano someljė pasiūlys kruopščiai atrinktus vynus. Na o mūsų desertas turi savo desertą – svečiai ragauja net du saldžiuosius patiekalus, o vakaro pabaigai šefas Deivydas visada yra paruošęs kai ką ypatingo!
Užsisakius prizą, el. paštu Jums bus išsiųstas 70 EUR vertės degustacinės vakarienės el. dovanų kuponas restorane AMANDUS.